Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Robi a fórum mestere

|
Elküldve: 2009.04.16. 22:09 Hozzászólás témája: |
|
|
dyea írta: |
Az előttem ülő gyerek a kattintásszámlálós példával villantott.
|
Callback pattern?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bilker öreg fórumos

Csatlakozott: 2005.02.16. Szerda 2:48 Hozzászólások: 476 Tartózkodási hely: néha én sem tudom
|
Elküldve: 2009.04.17. 09:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
A tegnapi sikeres vizsga után:
"Végzett"!
Én a háromszöges feladatot kaptam.
Sok sikert mindenkinek, irány az államvizsga! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Joos hozzászóló

|
Elküldve: 2009.04.21. 10:20 Hozzászólás témája: |
|
|
bilker írta: | Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
A tegnapi sikeres vizsga után:
"Végzett"!
Én a háromszöges feladatot kaptam.
Sok sikert mindenkinek, irány az államvizsga! |
Szia!
Én ma voltam, szintén háromszöges témában. Nekem nem sikerült, mert azt a feladatot én még nem láttam:
Bekéri a háromszög 3 oldalát, meghatározva, hogy pozitív, egész szám lehet, valamint, a oldal nagyobb, mint b és összegük nagyobb, mint c oldal. Valami ilyesmi kavarás volt, a fenti egyáltalán nem pontos. Ezután ha OK az adat, akkor határozzuk meg a háromszög kerületét, és a köré rajzolható kör sugarának a hosszát!
Mondom a feladat leírása nem pontos, de ha valakinek ez megvan, akkor az biztosan ráismer. Esetleg valaki ismeri ezt a példát és a megoldását? Ha igen, akkor legyen szíves átküldeni nekem a joosKUKACfreemail.hu címre!
Köszönöm! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vins hozzászóló

|
Elküldve: 2009.04.22. 16:30 Hozzászólás témája: |
|
|
az akkor elég ha a teszt kérdéseket és a www.krumplimaci.atw.hu oldalon levő feladatokat átnyálazom?
nekem is az utolsó vizsgám és tiszta ideg vagyok mert az utolsó határidő az abszolotóriumra ez a félév. Tényleg akkor mi van ha esetleg ez az egy tantargy nem sikerül, buktam az egész sulit vagy mi? :S
ja és feladatokat légyszí nyomjátok minden mennyiségben:
shodan01@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
brody úgy néz ki, mint aki benéz ...

|
Elküldve: 2009.04.23. 21:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
Ha valakinek lennének vizsgafeladatai és elküldené azt nagyon megköszönném!
brody5@freemail.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Joos hozzászóló

|
Elküldve: 2009.04.24. 21:18 Hozzászólás témája: |
|
|
vins írta: | az akkor elég ha a teszt kérdéseket és a www.krumplimaci.atw.hu oldalon levő feladatokat átnyálazom?
nekem is az utolsó vizsgám és tiszta ideg vagyok mert az utolsó határidő az abszolotóriumra ez a félév. Tényleg akkor mi van ha esetleg ez az egy tantargy nem sikerül, buktam az egész sulit vagy mi? :S
ja és feladatokat légyszí nyomjátok minden mennyiségben:
shodan01@gmail.com |
Szintén zenész? :) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
IDDQD hozzászóló

|
Elküldve: 2009.05.05. 19:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Szevasztok!
Nekem legutóbb kivételkezeléses feladat volt, asszem 10és 20 között lehetett elfogadni a bevitt számot, egyéb eseteket kivétellel lekezelni, de úgy, hogy külön osztály legyen. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
IDDQD hozzászóló

|
Elküldve: 2009.05.07. 17:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Most meg a szoftverészen is szereplő kettős prím, csak kivételkezeléssel dúsítva.
Az Iliason fent van, de ha valakinek újdonság: bővült a tesztkérdések témája, és most már 6 db-ra kell válaszolni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vins hozzászóló

|
Elküldve: 2009.05.08. 09:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is tegnap voltam, a tesztem hibátlan lett. Feladatnak a bmi-set kaptam a krumplimaci oldalon levő bmi-s feladatot tanultam meg és írtam be egy az egyben és kaptam rá egy jó nagy karót.
Nevetséges ez a tantárgy vagy inkább szánalmas a tanárral együtt.
Többet nem írok mert azt már kimoderálnák.
Még egyetlen dolog , ha a teszt meglett fullra akkor az ugye 50%, akkor a második részből hogy lehet egyátalán rész pontokat szerezni???????????? mert azt ezekszerint akkor azt vagy elfogadja vagy nem , ha már ennyit beírtam akkor arra képtelen volt adni kurva 10%-ot!? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MaZsola a fórum királya

Csatlakozott: 2005.02.17. Csütörtök 15:07 Hozzászólások: 930 Tartózkodási hely: egyszer fent, egyszer lent
|
Elküldve: 2009.05.08. 21:20 Hozzászólás témája: |
|
|
vins írta: | Én is tegnap voltam, a tesztem hibátlan lett. Feladatnak a bmi-set kaptam a krumplimaci oldalon levő bmi-s feladatot tanultam meg és írtam be egy az egyben és kaptam rá egy jó nagy karót.
|
es mi volt az indoklas? _________________
Abszolutórista
"If Java had true garbage collection, most programs
would delete themselves upon execution." - Robert Sewell |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Joos hozzászóló

|
Elküldve: 2009.05.08. 22:48 Hozzászólás témája: |
|
|
MaZsola írta: | vins írta: | Én is tegnap voltam, a tesztem hibátlan lett. Feladatnak a bmi-set kaptam a krumplimaci oldalon levő bmi-s feladatot tanultam meg és írtam be egy az egyben és kaptam rá egy jó nagy karót.
|
es mi volt az indoklas? |
Na igen! Ha lefutott a kód NetBeans-ben, akkor minden OK. Nem hinném, hogy arra karót adott volna. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Joos hozzászóló

|
Elküldve: 2009.05.08. 22:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Egyébként voltam jómagam is.
A tesztkérdéseknél kaptam egy hatodikat, UML-es kérdést is, melyre ha jól válaszolok, akkor 10%-ot jelent. A másik 5 db. kérdés csak 8-8%-ot ad.
4 jó válasz esetén mehetsz tovább.
Én új feladatot kaptam, csak körülírni tudom:
Szöveges állománynál konzolról kérje be, hogy a fájl tartalmának hanyadik sorára vagyunk kíváncsiak, majd pedig írassuk ki az adott sor tartalmát. Enter-re hajtsa végre az utasítást.
Szóval nagy baromság. :)
Megyek legközelebb, hátha... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banya úgy néz ki, mint aki benéz ...

|
Elküldve: 2009.05.11. 15:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Valaki nem tud ajánlani valami jó kis tanárt jáva 2ből. Sürgös lenne nagyon. Köszi előre a segítséget. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
akita86 úgy néz ki, mint aki benéz ...

|
Elküldve: 2009.05.16. 14:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Most olvasom, hogy megint változott egy kicsit a vizsga menete. Az elméletböl már 6 kérdés van, amik az ILIAS-ról letölthetök lennének, de mivel én egy öskövület /1999/ vagyok, ehhez nincs hozzáférésem. Legalábbis gondolom, hogy ezért nem férek hozzá az ETR-es azonosítómmal. Szóval ha valaki el tudná küldeni a TESZT kérdéssort azt megköszönném. Jó lenne továbbá ha valaki kidolgozott feladatokat is tudna küldeni, mivel krumplimaci.atw.hu-ról ugyebár megszünt a letöltés. Néhány feladatot már összegyüjtöttem itt a fórumon, de az még szerintem kevés.
Elöre is köszönöm a segítségeteket.
/email: asch3937@hotmail.com/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|